duminică, 23 martie 2014

UN COMISAR ACUZA!

  Col.(r) de politie Dima Petrica, cetatean roman, astazi, 21 martie 2014, am vazut la stirile de la ora 11,30, de la postul de televiziune “RomaniaTv”, ca fiica cea mica, EBA, a presedintelui  Basescu Traian, demis de 7,4 milioane de romani, a reusit sa stranga 100.000 de semnaturi, pentru a candida in alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014.
Aceasta veste m-a scandalizat enorm, stricandu-mi intreaga zi, deoarece stiu cat de greu se strang semnaturi pentru a candida ca independent sau ca  politician, intrucat cetatenii sunt reticienti a mai participa la asemenea mascarade. 
Va atrag atentia, ca nu a vazut nimeni echipe de oameni in tara, care sa desfasoare activitati de strangere de semnaturi pentru candidatura ficei presedintelui, ca acest lucru nu ramanea nesesizat de catre massmedia locala si nationala.  A fost reperat un caz, posibil singular al unui primar slugarnic, parca de pe la  Comarnic…
Tot la stirile de la acea ora, am vazut cum marele actor si fost senator, Mircea Diaconu, un om cu mare probitate morala, profesionala si politica, nu a reusit sa stranga decat 1000 de semnaturi…Aici putem sa observam ca putinii oameni care-l sustin pe Mircea Diaconu, sunt in strada si  strang semnaturi, pe cand semnaturile “adunate” pentru EBA, bag mana in foc ca sunt “facute” din baza de date vechi, de la partid, ca asa se procedeaza de foarte multa vreme in romania. Nu sta nimeni sa verifice listele depuse la Tribunal, ca este o munca de sisif!
Ii cer ficei mai mici a presedintelui, ilegitim si demis de 7,4 milioane de romani, cat si acestuia, sa aiba in al 12-lea ceas, respect pentru romanii care l-au suportat si iau suportat, toate abuzurile si umilintele la care au fost supusi timp de 10 ani, de asuprire si de “BUNA-STARE” adusa poporului roman. Ne-am saturat de atata bine si prosperitate  ce ne-ati adus si va spunem, LASATI-NE!!! Va ajunge cat ati acumulat…!
Dragi romani, va rog respectuos, sa luati atitudine impotriva participarii la alegerile europarlamentare a odraslei mai mici a presedintelui, ilegitim si demis Basescu Traian si  ii “multumim” cat de “bine”ne-a reprezentat  pana acum  in Parlamentul European. Sa lase si alti cetateni, tineri, pregatiti care nu au un tatic presedinte, ca ea, care a fost sustinuta destul de acesta si institutiile statului, platite de noi, poporul, mintit, furat, infometat, ingenunchiat si umilit!
Singura scapare a noastra, a poporului este noua Constitutie, dar nu a lor, a bolsevicilor, ci cea a poporului. Exista o asemenea Constitutie, facuta de un grup de cetateni responsabili si patrioti, care a fost si publicata in Monitorul Oficial, nr.100 din 2014, dar care nu este prezentata poporului de catre televiziuni sau ziare, deoarece este prea BUNA!
RECOMANDARE!
Noua Constituţie a României Constituţia Cetăţenilor – Cautati-o si cititi-o!
CURAJ, CINSTE si ADEVAR  -  DREPTATE PANA LA CAPAT!
 Col.(r) de politie Dima Petrica

14 comentarii:

  1. Credeti ca numai EBA foloseste "semnaturi" de adeziune care sunt falsificate? Eu nu am vazut nici partidele mari ca ar colecta semnaturi pentru europarlamentare!...
    Cred ca trebuie umblat la Legea elecorala, mai ales la capitolul traseism politic, care trebuie cu desavarsire interzis!
    Urzica Dorel

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca ar trebui sa fii mai atent domnule Anonim Urzica Dorel.
    Semnaturi cred ca trebuie sa caute cei care candideaza ca independenti nu si cei care sunt inscrisi pe listele partidelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e , dl Urzica ar trebui sa fie mai atent. Cei inscrisi pe liatele partidelor vor fi votati pe mici si bere intr-o veselie ! De ce sa mai umble dupa semnaturi ? Ei sunt ocupati cu strangerea de bani pentru mititei si halbere !

      Ștergere
    2. Va multumim pentru atentionare! Am corectat greseala gramaticala.

      Ștergere
  3. Eu cred ca ar trebui sa fii mai atent domnule Anonim Urzica Dorel.
    Semnaturi cred ca trebuie sa caute cei care candideaza ca independenti nu si cei care sunt inscrisi pe listele partidelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie la gramatica limbii romane ! Se scrie fiica ! Chiar e greu pentru un komisarius?

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Partidele politice trebuie sa prezinte la BEC tabele cu cel putin 200.000 de semnaturi de sustinere din partea cetatenilor romani, pentru a le fi validate listele de candidati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai fratilor, pai voi sustineti catindati care au colaborat cu secu si care s-au umplut de rusine si mizerie morala si materiala. Oare acesta e elementul principal care duce Romania de rapa ? Candidatura Ebei? Tavarisci komisar , de ce nu ai fost scandalizat cand a fost devalorizata Bancorex? De ce nu te-ai scandalizat cand au fost vandute pe nimic bogatiile tarii ? Atunci dormeai in papuci si pelea goala precum Tanta si Costel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am/ne-am scandalizat si atunci, dar nimeni nu ne-a luat in seama. Acum macar avem un sindicat si Internetul!...
      Dar dumneata care ne infierezi cu manie proletara, ce-ai facut pentru a impiedica devalizarea Romaniei!

      Cu stima,

      Ștergere
    2. Ce am facut to(n)ti !?
      Am privit printre uluci ! altcumva zis am aplicat "regula strutului"!?

      Ștergere
  7. Colonel in rezrva de politie!?

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost Fica Basescu , sau fiica ...................

    RăspundețiȘtergere
  9. izmene , poarta , cascheta, ( P. Tutea)!?

    RăspundețiȘtergere